Toni Kauppila

Vuodesta 2004 lähtien olen vapaa-ajallani kuvannut ja leikannut lumilautailuvideoita suurella intohimolla. Mediatekniikan opintojeni myötä kiinnostukseni videoita kohtaan syveni ja rakkaasta harrastuksestani tuli työ.

Kuvaajana olen rohkea enkä arastele käyttää tuoreita ideoita ja uusinta tekniikkaa työssäni. Haluan jatkuvasti kehittää visuaalista silmääni ja seuraan aktiivisesti alani uusimpia trendejä. Kuvaamisen lisäksi leikkaan, värimäärittelen, animoin ja teen erikoistehosteita.

Toni Kauppila
Jani Miettinen

Pitkän linjan musiikin harrastajana suhtaudun työhöni mielenkiinnolla. Äänisuunnittelijana olen avarakatseinen ja kokeilunhaluinen. Inspiraationi ammennan usein matkustamisesta ja luonnosta.

Äänittäjänä olen pitkäjänteinen ja kuvausolosuhteisiin sopeutuvainen. Palkitsevinta työssäni on huomata kuinka viimeistelty ääniraita sitoo koko videon eheäksi kokonaisuudeksi.

Jani Miettinen
Joonas Schwanck

Minulle on luontaista nähdä tarinoita kuvina. Muutan monimutkaiset tilanteet toimivaksi kokonaisuudeksi tavalla jota kaikki eivät ole edes ajatelleet. Minulla on vankka kokemus mitä erilaisimmista tuotannoista monikameralähetyksistä ja lyhytelokuvista aina multimediaesityksiin ja taittotöihin saakka.

Ohjaajalle tärkeää on hyvä koordinointi- ja stressinsietokyky, iloinen asenne ja vahva visio. Tuottajana tunnen oikeat tekijät alalta ja saan tuotannon rullaamaan haasteidenkin yli.

Ohjaamisen ja tuottamisen lisäksi olen tarvittaessa myös kokenut ja omaperäinen kuvaaja sekä leikkaaja.

Joonas Schwanck